Tvedvej 187, Tved, 5700 Svendborg

Villa med parterrekælder i Tved

Det er nord for Svendborg i Tved, at I støder på denne velkomponerede 60er-murstensvilla med adressen Tvedvej 187. Boligen rummer mange muligheder, og her kan I sætte jeres eget præg og skabe netop de rammer om familien, som I ønsker. Til huset hører en nydelig kuperet have, som har en vedligeholdelsesnem beplantning. Bagved huset kan I nyde eftermiddags- og aftensolen i fulde drag under rolige forhold.
I gåafstand finder I børnehave, skole og Tvedhallen, hvor et rigt udbud af fritidsaktiviteter udbydes. Huset ligger også tæt på hverdagens fornødenheder.

Boligen er fra 1963 og fordeler 204 etagemeter over stueplan og en parterrekælder med integreret garage og egen udgang.

Det er dog i stueplan, I vil befinde jer langt størstedelen af tiden, for her finder I et charmerende køkken med flotte, velbevarede udskårne fronter og god arbejdsplads med masser af skabs- og skuffeplads. I kan naturligvis trodse tendensen fra 1960-erne med et lukket køkken og åbne op til stuen, som ligger tilstødende og derved opnå et lækkert åbent opholdsmiljø. Stuen er en vinkelstue og af en fornem størrelse, at I uden problemer arrangerer både et spisebord og en sofagruppe i de rigelige mængder sollys, der strømmer ind fra syd og øst. Herfra er der udgang til en overdækket terrasse. Der foreligger yderligere tegning til en udbygning ud mod haven i stueetagen og fibernet er indlagt.

Stueplanen afsluttes af en værelsesafdeling. Afsnittet består af to pæne værelser med faste skabsløsninger, hvor det ene med lidt snilde let kan laves til 2 værelser. Badeværelset er med gulvvarme, brus og nyere badeværelsesarmaturer.
I kælderetagen finder I en stor gang, et toilet, et viktualierum, et bryggers, et disponibelt rum og en integreret garage samt et stort værksted. Hvis det ønskes, kan der laves en lækker teenagerbolig i et eller flere rum samt et større gæstetoilet, da der er højt til loftet og mange kvadratmeter.

For fremtiden kan I nå alt til hverdagen til fods være det indkøbsmuligheder, skole, gode idrætsfaciliteter, dagtilbud eller en tur i skoven. Foruden nærmiljøet og de forankrede lokalsamfund kan I efter en kort cykeltur eller med en af de gode busforbindelser befinde jer midt inde i Svendborg og med 5 min i bil er I på motorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.