Høgevænget 26, Thurø, 5700 Svendborg

Indflytningsklar etplansvilla med udsigt til åbne marker på Thurø

For enden af et lukket vænge på Thurø ligger denne indbydende etplansvilla, som kan bryste sig af en flot udsigt til åbne marker. Her får I et velholdt og moderne hjem på 127 m2 fordelt over to stuer, et køkken-alrum, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Dertil kommer en dejlig have med terrasse. Velkommen til.

I bosætter jer på et lukket vænge på Thurø nær øens mange skønne naturområder, heriblandt de attraktive badestrande, som I helt sikkert vil besøge flittigt om sommeren. Derudover kan I se frem til at nå både indkøb og busstoppestedet til fods, mens I på cykel hurtigt kommer til Thurø Skole, daginstitution og idrætshallen. Endelig er der under et kvarter bag rattet til Svendborg Station og centrum.

Villaen fra 1987 er opført med en rød murstensfacade, der kontrasteres af de hvidsprossede vinduer og døre. For enden af den brede indkørsel får I en dobbelt carport.

De to stuer og køkken-alrummet ligger i åben forlængelse af hinanden og danner et stort, lyst opholdsmiljø, hvor familien kan samles på tværs af forskellige aktiviteter. De to stuer skaber en naturlig opdeling mellem sofagruppen og spiseafdelingen, og fra den ene stue er der udgang til terrassen mod vest. Køkkenet er flot udført med hvide fronter, to indbygningsovne i en behagelig højde og et vinkøleskab.

Videre venter jer tre værelser, hvoraf det største ligger for sig selv overfor det lækre badeværelse, som er elegant udført med store, marmorerede klinker på gulvet og i den rummelige bruseniche. Til slut får I et praktisk bryggers med egen indgang.

Sommeren kan nydes i haven, hvor udsigten til de omkringliggende marker rigtigt kommer til sin ret. På plænen kan børnene lege, og så indbyder fliseterrassen til en masse afslappende stunder under åben himmel.

Sælger har personligt været meget glad for, at bo på i huset og dets omgivelser, og sælger kun fordi, at de har fået realiseret deres boligdrøm om at bygge deres eget hus i samme nabolag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.