Allesøvej 103, 5270 Odense N

Nu udbydes den tidligere Friskole Elholm med skøn udsigt over marker

Den gl. Friskole Elholm (1885-1941) er historien om skolen med den botaniske have og gymnastiksal m.v. samt har været de nuværende ejers dejlige hjem i mange år og nu er tiden kommet, hvor de skal videre med et nyt kapitel i deres liv.

Boligen er beliggende naturskønt med udsigt til marker og æbleplantage. Boligen er beliggende blot 15 minutters kørsel til Odense Centrum ca. 10 km fra Otterup og Søndersø og der er 18 km til Hasmark strand lufthavn nås på 5 min, så alt er indenfor rækkevidde.

Boligen indeholder: Indgang med klinker og indbygget garderobe, Stue mod vest med nyere Pergo gulv og mulighed for kontor eller gæsteværelse bagest i stuen, opholdsstue og spisestue i åben forbindelse med skønt køkken i hvid og bøg med god lille spiseplads til 2, mellemgang og fyrrum med Baxifyr til træpiller, med vandbeholder til solceller og med udgang til haven, badeværelse med gulvvarme, brus og håndvask samt mulighed for ekstra udvidelse i rum ved siden af pt. viktualierum.

På 1. sal finder du repos, soveværelse med indbyggede skabe (vinduer og kvist fra 2018 lavet af lokal tømrer) mulighed for walk in clothes. Skøn udsigt fra godt lille værelse/kontor, hel skabsvæg i mellemgang, vestvendt soveværelse med 2 vinduer og kik til vejen.

Haven er et kapitel for sig og skal simpelthen opleves med alle de skønne hyggekroge og terrasser, græs, forskellige træer, blomsterbede og masser af skønne oplevelser samt isoleret værksted med indlagt el og kraft og ikke mindst den pragtfulde havepavillion og meget mere.

Her er der tale om en ejendom der løbende er renoveret og vedligeholdt.

Der er ligeledes mulighed for fibernet. Det skal blot tilsluttes igen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.