Sømarken 56, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Halvt dobbelthus i skønne Ollerup

På en lukket rolig vej i Ollerup finder I dette halve dobbelthus, som egner sig perfekt til begynderparret, den lille familie eller seniorerne. De 85 kvm fordeler sig over et plan og giver jer blandt andet 3 værelser fordelt på 2 gode værelser, samt en lys dagligstue.

Ejendommen blev opført i 2001, og den yderst velholdte bolig vidner om et godt byggeri med moderne materialer og nutidige indretningsløsninger. Udefra præsenterer huset sig flot med en gulstensfacade og et mørkt tegltag, og i forlængelse af carporten, får I et skur til opbevaring af haveredskaber.

I kan træde tørskoet ind i det praktiske bryggers, hvis dør ligger i læ for vejrforholdene under carportens tag. Her er der fx plads til vaskefaciliteter og opbevaringsløsninger til jakker og fodtøj, som tages af, inden I går videre ind i køkkenet, der har samme inventar som bryggerset. Køkkenet er opstillet i en vinkelform, og her er der rig mulighed for at etablere en spisesektion.

Efterfølgende kommer I ind i den dejlige stue, hvor ydermuren er dedikeret til en glaskarnap, som sikrer et fantastisk lysindfald og ligefrem udvisker grænsen mellem inde og ude. Dobbelt døre inddrager terrassen i opholdsmiljøet, når de åbnes op i sommerhalvåret. Stuen flankeres af 2 værelser, og slutteligt får I et stort ældre venligt brusebadeværelse.

Den vestvendte have er nem at holde uden bede med en plæne, og på terrassen kan I nyde utallige solnedgange i jeres havemøbler.

Flytter I ind her, kommer I til bo i et fredeligt område, hvor der ikke er langt til hverken naturskønne vandrestier, dagligvare forretninger eller pasningstilbud. Bussen stopper et par hundrede meter fra hoveddøren, og det tager kun et kvarters kørsel at komme til Svendborg bymidte.

Passer denne bolig til jeres behov?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.