Bøstrupvej 17, Bøstrup, 5953 Tranekær

Velholdt etplansvilla med naturpræget have på Langeland

En fantastisk, naturpræget have med aftensol på terrassen venter jer ved denne velholdte etplansvilla i Bøstrup. Planløsningen byder på dejlige rammer til familielivet med ialt fire værelser, et bryggers, et badeværelse, et gæstetoilet, et køkken og en vinkelstue med udgang til et vestvendt terrasse.

Omgivelserne er skønne med omkring halvanden kilometer til stranden, hvor I både har mulighed for at bade og fiske. Huset er beliggende mellem Tranekær og Snøde, hvoraf sidstnævnte byder på indkøbsmuligheder. Der er desuden heller ikke langt til Nordskolen og daginstitution. Herudover kan I se frem til et rigtigt godt naboskab.

Hjemme på matriklen kan I nyde tilværelsen i den smukke have, som er anlagt med forskellig beplantning af bær og grønt, ligesom I vil opleve et rigt fugleliv. Drivhuset er ideelt til de grønne fingre, og så kan I slappe af i aftensolen på terrassen. Dertil kommer der en dejlig stor dobbeltcarport.

I huset er der installeret en luft-til-vand-varmepumpe fra 2020, og i stuen står en brændeovn som man kan supplere med, hvis man holder af den form for varme og hygge. Med lysindfald fra syd og vest har stuen en indbydende atmosfære, og her er tilmed gode indretningsmuligheder til sofagruppen og spisebordet. Tilstødende ligger det U-formede køkken i velholdt stand, og videre i hjemmet finder I fire værelser, som I kan arrangere til alt fra soveværelser til kontorer og hobbyrum. Badeværelset præsenterer sig pænt og har en bruseniche. Som det sidste råder huset over et gæstetoilet og et praktisk stort bryggers til vaskefaciliteterne. Bryggerset har også et indgangsparti, så børnene nemt kan komme ind med de mudrede gummistøvler.

Huset kan også benyttes som fritidshus.

Ring til os allerede i dag for at få en fremvisning.Sælger siger;
Vi holder øje med hinanden. Der kommer mange forbi hækken, og lige får en snak. Vi er omsorgsfulde for vores naboer, og det er de også over for os. Der er en fiskestrand halvanden kilometer fra, hvor vi bor ved østkysten og ved vestkysten er der en super god badestrand.

Det man ikke ser;
Den overdækkede terrasse, vores skønne dejlige drivhus herfra nyder vi vores skønne solnedgang. Der er fred og ro, og vi kan sidde og nyde naturen omkring os - Ikke mindst vores mange sommerfugle, som der sidder i de mange sommerfuglebuske fordelt i haven. Træ terrassen mod syd kan man nyde solopgangen. Hækken har ca. 10-12 fuglereder om året, det forudsætter dog, at vi først klipper hækken til efteråret.
Vi nyder vores små bede, som giver os afgrøder af bl.a. jordbær, hindbær, persille, rabarber og en lille ribsbusk. I drivhuset har vi blomster kasser, hvor vi dyrker dild, tomater og agurker.
Vores køkken er samlingspunkt for hele familien, her kan vi lave mad samtidig med snak og hygge om det lille bord. Opholdsstuen er stor og rummelig her er der plads til både tv-hygge og andre aktiviteter, derudover er der et rummeligt plads til spisebordet til når vi har mange gæster.

Hvad faldt du selv for da du købte boligen;
Rummelighed. Mange forskellige rum med mulighed for at dyrke vores kreativitet og hobbyer.

Hvad er det sværeste at forlade;
Drivhuset, værkstedet og den overdækket terrasse, hvor vi har nydt aftensolen og solnedgangen.

Sælger har i sin ejertid;
Skiftet termoruder, facade i "butikken". Skiftet tagrender og renset taget for mos og efterspændt det. Isoleret loftet med ekstra 200 mm. Opført træ terrasse ved sydmur. Skiftet brusekabine i badeværelset, samt skiftet kloak i forhaven.
Derudover har sælger skiftet tag på udhus og garage, samt etableret et udhus mere. Brændeovnen er installeret efter 2004. Udskiftet oliefyr med luft/vand varmepumpe i 2020. Skiftet gulv og skabe i bryggers. Renoveret køkkenet. Etableret drivhus i 2020.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.