Bregnedalsvej 5, st., 5700 Svendborg

Lys og indbydende lejlighed med smuk udsigt i Svendborg

På Bregnedalsvej 5 i midten af Svendborg finder I denne fortræffelige lejlighed, der ikke alene byder på en attraktiv beliggenhed med en fantastisk udsigt over byen og til sundet i det fjerne, men også toner frem med en god og veldisponeret planløsning. Prikken over i'et er den fine, solrige altan. Velkommen til.

Fra jeres fremtidige bopæl har I korte afstande til snart sagt alt, som Svendborg har at byde på. I er ikke mere end få minutters cykeltur fra det charmerende havnemiljø og Frederiksø, mens også selve midtbyens handelsliv og beværtninger er helt tæt på. Alt det praktiske såsom skole, pasningstilbud, indkøb og offentlig transport er også lige ved hånden, mens den hævede placering i landskabet giver jer en fænomenal udsigt.

Lejligheden ligger i stueetagen af en pæn gulstensejendom, og som I træder inden døre, ankommer I først til en entré, der tillige fungerer som fordelingsgang mellem alle boligens rum og værelser. Det er således herfra, at I finder de to sammenhængende stuer, der udgør midtpunktet i hjemmet. De er forbundet via franske døre, og mens de begge prydes af fine gulve og et rigt lysindfald, er der i den ene installeret en brændeovn.

Den gode planløsning fortsættes af et nydeligt køkken, der toner frem med skakternet gulv og hvide skabselementer, og hertil kommer videre to regulære værelser og et badeværelse med bruseniche. Endelig skal I træde ud på altanen og nyde den eminente udsigt.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for yderligere information eller en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.