Peløkkevej 33E, Peløkke, 5900 Rudkøbing

Nyere indflytningsklar villa - lave varmeudgifter - tredje række fra vandet

Villaen her i Peløkke ligger skønt placeret på en lille, rolig vej - i tredje række fra vandet. Det fredfyldte område byder på mange grønne arealer, badestrand og skovstykker, så der er tale om en perfekt beliggenhed for den naturglade familie.

Huset er fra 2008, og det rummer 130 kvadratmeter i ét plan. Ejendommen præsenterer sig meget velholdt med rødstensfacade og klassisk sadeltag, og såvel vinduer som udhæng er nymalede. Villaen er endvidere velisoleret og energivenlig, og det skal desuden fremhæves, at den kan benyttes som flexbolig.

Inden døre fremstår huset indflytningsklart med hvide vægge og lyse, ensartede gulve. Den funktionelle indretning inkluderer blandt andet hele fire værelser, som er ligeligt fordelt i to afdelinger. Flere af værelserne har faste skabe, og der er yderligere opbevaringsplads i det veldisponerede bryggers.

Opholdsmiljøet udgøres af en rummelig dagligstue og en spisestue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Begge stuer får et behageligt lysindfald fra sydvest, og fra spisestuen er der dobbeltdør ud til havens fliseterrasse. Køkkensektionen er holdt i et tidløst, hvidt design og har praktisk flisegulv.

Afslutningsvis indeholder huset en entré og et badeværelse, der har hvidt inventar og muret bruseniche.

I den dejlige have kan I som nævnt se frem til en fliseterrasse, som får masser af sol. Haven er herudover anlagt med stor plæne og små æbletræer, og størstedelen af grunden omgives af hæk. Bilen kan parkeres i den tilhørende carport, der er på 22 kvadratmeter.

Fra boligen tager det ikke mange minutter at spadsere ned til Øhavsstien, hvor gåturene kan nydes med frit udsyn over vandet og Langelandsbroen. Nær adressen er der desuden busstoppested for skolebussen, og foretrækker I cyklen, tager turen til både friskole og folkeskole cirka 10 minutter. Der er samme korte afstand til Rudkøbings mange tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.