Strandbakken 9, 5700 Svendborg

Attraktiv udsigtsvilla med andel i fællesareal og bådebro ved vandet

Elegant beliggende villa i et attraktivt kvarter og med en fremragende udsigt til Svendborgsund der smukt kombineret med Tåsinges skove og Bregninge Kirke som bagtæppe, altid danner en skøn og foranderlig horisont. Villaen er arkitekttegnet og med harmoni og et gedigent materialevalg udstråler den en solid og ægte kvalitet man aldrig går fejl af. Villaen er desuden rigtig godt indrettet, således kan man fra mange steder i villaen nyde udsigten til Svendborgsund.
Villaen er desuden beliggende i kort afstand af Svendborgs hyggelige og altid aktive bymidte.
Den mest formidable udsigt får man fra den rummelige stue, villaens spisestue og fra værelserne. Fra spisestuen, der er villaens centrale opholdsrum, er der desuden mulighed for at gå ud på terrassen og nyde livet, og også herfra nyde udsigten til Svendborgsund og den altid livlige trafik på vandet. Værelsesafsnit med soveværelse samt tre værelser. Rummeligt badeværelse med brus og badekar samt adgang til sauna. Selv fra villaens underetage kan man nyde udsigten til Svendborgsund, og her kan man nemt indrette sig et aktivitetsrum, eller et legerum til børnene.

Villaen byder endvidere i stueplan på en nydelig entre, gæstetoilet, et stort og velindrettet køkken med spiseplads, et dejligt rummeligt bryggers med videre adgang til et godt depotrum.

Stor muret garage opført i samme stil som villaen. Ved siden af garagen og bag villaen har man et skønt og hyggeligt gårdmiljø, som er helt ugeneret og hvor solens sidste stråler på de lange sommerdage kan nydes i fred og ro.Haven er nem og overkommelig.

Vi vil gerne vise dig villaen, så lad os lave en aftale om en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.