Bagergade 39, 5700 Svendborg

Stemningsfuldt byhus med attraktiv beliggenhed i Svendborg

I hjertet af Svendborg finder I dette charmerende byhus, der bag den gule facade og den grønne port rummer et hyggeligt gårdmiljø og et rummeligt byhus med god plads til familielivet. Boligen ligger på en sjældent udbudt adresse med en fortrinlig beliggenhed tæt på alt, hvad en børnefamilie drømmer om.

Ejendommen fra 1900 var førhen en gammel smedje, der siden sin opførelse er blevet totalrenoveret med respekt for husets originale stil. I kan derfor glæde jer til en lys og moderne bolig med gulvvarme i stueplan.

Fra husets 27 kvm. store overdækkede portmiljø træder I ved ankomst ind i huses flotte køkken med hvide fronter. Køkkenet er i delvist åben forbindelse med spisestuen, så familiens kok let kan følge med i syslerne ved spisebordet. En mellemgang med brede vinduespartier ud mod gården forbinder forhuset med baghuset, hvor I finder en rummelig stue. Her sørger de store vinduer mod syd for et fantastisk lysindfald og en luftig fornemmelse i rummet, hvor I nemt kan etablere jer med en blød sofagruppe nær pejsen.

Fra pejsestuen er der trappe op til et dejligt soveværelse med eget bad og en betagende udsigt over baghaven og byen. I kan med fordel indrette børneafdeling på førstesalen i husets anden ende, der har tre fine værelser og et badeværelse.

Udelivet får skønne forhold på den sydvendte terrasse, hvor I kan placere havemøblerne og nyde solens varme hele dagen i fredelige omgivelser. Bagerst i haven finder I desuden et atelier med hems. Til huset hører der også en garage med opbevaringsdepot og plads til to biler.

I bosætter jer i gåafstand til Svendborgs hyggelige gader såvel som indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. Fritiden tilgodeses ligeledes, da I let kan spadsere til svømmehallen, biografen og Krøyers Have, mens cyklen på ingen tid bringer jer til Øhavsstien og Christiansminde Strand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.