Enghavevej 26, 5700 Svendborg

Charmerende villa i tre etager – hyggelig, solbeskinnet have med frugttræer

I et fredeligt villakvarter, blot ti minutters gang fra Svendborg bymidte, ligger denne charmerende ejendom, der nu udbydes til salg. Her er tale om en muret villa fra 1942, som er opført i tre etager. Boligen har en skøn atmosfære, som man kun finder i ældre ejendomme, og det er tydeligt at se, at her løbende er taget godt hånd om huset med respekt for den oprindelige stil.

Den megen plads inkluderer blandt andet fire værelser, to gæstetoiletter og et badeværelse, hvoraf sidstnævnte er placeret i den brugbare kælderetage, der også har hobbyrum, vinkælder og et større hjemmekontor. I boligens stueplan er køkken, alrum og stue forenet i ét stort, åbent opholdsmiljø, som både har en dejlig brændeovn samt udgang til terrasse.

Den tilhørende have ligger privat og byder på hyggelige opholdskroge, hvis placering er perfekt i forhold til solens gang hen over himlen, hvor du både kan nyde morgen og eftermiddags solen på terrassen tættest på boligen. Her fungerer vinstokkene hen over pergolaen som en fin grøn parasol. Aftensolen nydes på havens bagerste terrasse. Haven har ind til flere gode vel producerende træer, hvor du kan nyde æbler, blommer samt kirsebær. Der er en staude bed ved terrassen og haven har et drivhus.

Vi ses på Enghavevej 26!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.