Vestervej 8, Vesteregnen, 5935 Bagenkop

Skønt nedlagt landbrug med strandret og ca. 1. HA jord

God plads til den store familie, mulighed for at udfolde diverse hobby- og haveprojekter og en fredelig, grøn beliggenhed nær vandet - er ønskelisten for jeres drømmebolig også lidt lang? Bare rolig. Med nøglerne til denne ejendom nær Bagenkop får I det hele, og lidt til!

Her er tale om et nedlagt landbrug, som ligger på en stor grund, der løber hele vejen ned til strandkanten. Forholdene er således optimale for friske dukkerter, sejlads eller fiskeri, og de smukke omgivelser indbyder ligeledes til afslappende gå- og cykelture under åben himmel.

Foruden den megen jord inkluderer ejendommen en lade og flere store udhuse, der rummer mange brugbare bonuskvadratmeter.

Det charmerende stuehus er opført i halvandet plan og har et samlet boligareal på 384 kvadratmeter. Hjemmets nuværende indretning giver jer blandt andet hele syv værelser, og hertil kommer intet mindre end tre skønne stuer, hvoraf to har brændeovn og udgang til haven.

På 1. sal skal der påregnes udgifter til opdatering af det nuværende boligareal ligesom tilhørende driftsbygninger også skal renoveres afhængig af ønsker til fremtidig brug

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.