Ristingevej 62, Hesselbjerg, 5932 Humble

Charmerende bolig i Hesselbjerg - Tæt på Ristinge

Omgivet af de åbne marker i Sydlangelands smukke, kuperede landskab ligger denne charmerende ejendom fra 1777 klar til at slå dørene op for jer. Såvel ejendommens gårdsplads med toppede brosten og original hestegang som nærområdet udgør et par af de fineste eksempler på dansk idyl, når det er allerbedst, og den imponerende landskabsudsigt inkluderer endda et flot kig til Nørreballe Nor, samt ikke mindst Hesselbjerg Strand.

Med kort afstand til Nørreballe Nor og Ristinge Strand finder I denne charmerende ejendom, der strækker sine 130 m2 over ét plan og byder på et køkken-alrum, en stue, tre værelser med 8 sovepladser, to badeværelser og et bryggers. Udenfor venter en dejlig have, og så er der heller ikke langt til Humble, hvor der blandt andet er supermarkeder og bager.

Ejendommen præsenterer sig nydeligt med hvidmalet facade, røde vinduesrammer og stråtag, hvilket understreger den landlige charme, huset har. I 2018 er der desuden foretaget en større renovering, hvor det ene badeværelse blev tilføjet, ligesom stuen med klinker, gulvvarme og induktionsbrændeovn blev lavet. Udover boligen befinder der sig i haven en tilbagetrukket overdækket terrasse, hvor du i læ kan nyde udsigten over de åbne marker. Dertil en ældre staldbygning, som kan anvendes til hvad man har lyst til.

I 2018 er der installeret luft til vand varmepumpe hvor der i dag er fuldt service på.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.