Alpevej 23, 5771 Stenstrup

Idyllisk landejendom ved Egebjerg Bakker

Denne idylliske landejendom ligger omgivet af uspoleret natur højt i landskabet ved Egebjerg Bakker, og her har du god plads til at holde heste eller andre husdyr. Med dobbelttrådet indhegning og drikkekopper med automatisk, frostfri vanding er ejendommens usprøjtede jordtilliggende ideelt til dyrehold, og giver ligeledes gode muligheder for at drive jagt. Hertil kommer mindre granskov (½ tdl).

Stuehuset fra 1935 har originale vinduesrammer i hårdttræ samt nydelige, originale plankegulve, og førstesalen byder på et stort soveværelse, to værelser samt et badeværelse. Stueplanet rummer foruden entréen med tilstødende gæstetoilet et stort køkken samt tre lyse, luftige stuer en suite i herskabelig stil, hvoraf to har brændeovn.

Kælderens disponible rum giver god plads til opbevaring, og i annekset findes der foruden en garage samt en tidligere stald en lejlighed med en stue, et værelse og et badeværelse., der er oplagt til teenagebørn, Bed and Breakfast el. lign..

Motorvejen nås på 2 min og Svendborg på 10 min, indenfor 500 m finder du pragtfuld natur i form af Naturrum ved Egebjerg Mølle, Øhavsstien og Rødme svinehaver samt Skovhuggeren.

Den tilhørende jord har været udlagt de seneste 15 år med vedvarende græs og vel og mærke USPRØJTET.

Rigtig gode muligheder for jagt og dyrehold.

Der vil være mulighed for tilkøb af yderligere jord, såfremt dette måtte ønskes fra naboejendom.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om denne skønne ejendom. Kontakt os allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.