Ramsherred 48, 5900 Rudkøbing

Dejligt byhus med egen garage, baghus, værksted og lukket gårdhave

Særdeles charmerende byhus beliggende i den populære og historiske gade i Ramsherred i den gamle bydel af Rudkøbing. Kommende købere bestemmer selv, hvorvidt de vil bruge det hele året eller som felxbolig/blot noget af tiden. I Rudkøbing er du tæt på havn, Ørstedsparken og ikke mindst byens liv og den centrale beliggenhed gør bilen helt unødvendig, for man kan gå til dagligdagens fornødenheder og områdets smukke naturomgivelser på ingen tid. Bymidtens mange tilbud ligger side om side blot få hundrede meter fra hoveddøren. Alt indenfor en gåafstand på 5 min.

Byhuset er opført i 1867, og er godt vedligeholdt med respekt for ejendommens lange historie.

Vi bliver budt indenfor via entre med gulv fra 2018 og opdateret "Københavnerbadeværelse med brus" og omklædnings samt garderoberum, dejlig stue med skønt lysindfald fra de mange vinduer og ikke mindst de synlige bjælker, her er gulve fra 2018 samt malet, trappe til 1. sal med 2 gode soveværelser, hyggeligt autentisk køkken i teaktræ med originalt "spisekammer" og funktionel samt hyggelig spiseplads og fra køkkenet er der direkte udgang til den pragtfulde gårdhave med anlagt træterrasse fra 2018 i hele gården og som fint binder forhus og baghus sammen med hinanden.
Hertil kommer fint baghus, værksted og skur samt ikke mindst garagen, hvor der er plads til at man også kan holde udenfor denne.
Drømmer I om historisk bymiljø i centrale og fredelige omgivelser samt i gåafstand til havn, vandet, strand, park og by indenfor 5 min. - bliver drømmen til virkelighed her!

Så ring og bestil en fremvisning på tlf.nr. 6220 8080, I vil ikke fortryde det.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.