Baragervej 6, Barager, 5900 Rudkøbing

Villa med udsigt til Langelandsbæltet

Vil man gerne bo i fredelige omgivelser tæt på skov og strand, og ønsker man at kunne nyde en smuk og foranderlig udsigt ud over vandet, så kan denne villa, der er beliggende tæt på Langelands østkyst, være et sted I vil kunne lide.
Vejen som villaen ligger på er lukket og for enden af vejen har du kysten og det gode bade- og fiskevand.

Villaens stueplan er bestående af 3 stuer, et kontor samt køkken, hvor der er placeret en slagbænk, hvorfra at du har panoramavue til Langelandsbæltet. Fra den sydlige stue er der udgang til terrassen samt udsigt til både åbne marker og Langelandsbæltet. Derudover er der et brugbart bryggers, som er sammenhængende med stueplanets toilet.
På 1. salen finder du yderligere 2 værelser, samt et stort badeværelse med både brus og badekar. Fra soveværelset er der udgang til sydvendt balkon, som også har udsigt til åbne marker så langt øjet rækker, samt kig til vandet.

Ejendommen er placeret på en 1.646 kvadratmeter stor grund, hvor sælger har forvandlet haven til en lille oase med blomster i alverdens farver, yderligere er der en lille dam. Fra haven har du samme vidunderlige og uforstyrrede kig til vandet, samt de åbne marker, hvor vildtet går deres daglige gang.

Der er en smuk gåtur til Spodsbjerg, hvor man kommer forbi både sø og skov, samt købmand, legeplads og campingplads.
I Spodsbjerg finder man tillige et hyggeligt havnemiljø med en maritim stemning. Vil man til en større by er der kun en kort køretur til Rudkøbing, hvor der er et stort udvalg af butikker m.m. Her er rendyrket ø-idyl.

Helårs- eller sommerbolig - Sæt jeres eget præg.

Skal denne perle være jeres?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.