Skovsbovej 18, Sdr Longelse, 5900 Rudkøbing

Landligt idyl på Langelands østkyst

Charmerende bindingsværksidyl med idyllisk orangeri grænsende direkte op til åbne marker og med en fantastisk have med plads til boldspil, bålplads eller som legeplads til børnene.

Huset her kan både anvendes som helårs- og sommerbolig. Man bor omgivet af smuk natur i gåafstand fra Langelandsbæltet med et skønt bade- og fiskevand. Området byder på mange vandre- og løberuter og især turen til Spodsbjerg er en flot tur. Her passerer man både vand og skovområder inden man når byen, hvor der er indkøbsmuligheder og en hyggelig lystbådehavn.

Søger man en større by med flere indkøbsmuligheder og et godt handelsliv, skal man blot køre ca. 10 minutter, så kommer man til Rudkøbing.

Huset her rummer entre med adgang til hyggeligt landkøkken med rustikke indervægge, spiseplads og brændeovn. Herfra er der adgang til bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og med opgang op til det isolerede loftrum. Endvidere rummer huset et nydeligt badeværelse med bruseniche, 3 hyggelige sammenhængende stuer, med bl.a. træpillefyr og plankegulve. Desuden er der et soveværelse med eget badeværelse med nedsænket badekar.
I forbindelse med boligen er der et hyggeligt væksthus, hvor mange timer nydes mens aftensolen går ned. Desuden muret udhus med plads til brænde og havemøbler.

Vi glæder os til at vise boligen frem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.