Søvangsvej 15, 5300 Kerteminde

Den ideelle villa til den pladskrævende og kvalitetsbevidste børnefamilie

Stor gennemrenoveret villa mellem marker og fjord samt beliggende på blind vej med rigtig gode naboer

I den velindrettede villa til storfamilien her på Søvangsvej 15 er det svært at vælge, hvad det allerbedste er. Listen over forsødende og komfortable indslag er nemlig nærmest uendelig. Som den nye ejer af alle herlighederne behøver du heldigvis slet ikke vælge - du kan drage maksimal nytte af det hele på daglig basis.

Du får adresse for enden af et blindt vænge med udsigt over omkransende marker og med fjorden for enden af vejen. Indretningen er gennemført og fleksibel med eksempelvis hele fire værelser på første sal, der alle har egen altan. Deruover er der badeværelse, tekøkken samt multirum.
I stueplan er der et lækkert wellness-afsnit med et stort badeværelse, soveværelse og walk-in samt virkelig fin forbindelse til den store, velafskærmede terrasse udenfor. Herudover er der 2 værelser og et brusebadeværelse.

Terrassemiljøet er også velforbundet med opholdsrummet, hvor køkken indbyder til den store familie med 2 opvaskemaskiner, dampovn, indbygget Siemens kaffemaskine m.m., alrum og stue går ud i ét. Her får flotte rustikke detaljer følgeskab af et generøst lysindfald og et grønt udsyn. Og en indbygget pejs kan sprede varme og hygge, når vejret mest er til ophold inden døre.

Beliggenheden her er med kort afstand til skoven, Sydstranden, fjorden, lokale sportsfaciliteter, skoler, børnehave m.v. og ikke mindst centrum i Kerteminde med det charmerende gågademiljø med de skønnehyggelige butikker m.v..
Oplagt område for den aktive familie, der ønsker at være tæt på alt og oplagt til pendleren, idet man hurtigt er på motorvejen
Herudover byder Kerteminde på Fjord & Bælt Centret, Golf på den populære Great Northern golfbane, masser af kulturoplevelser, dejlige spisesteder, sejlsport, havn og m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.