Vemmenæsvej 40, Tåsinge, 5700 Svendborg

Indbydende etplansvilla på Vemmenæs med skøn udsigt

Denne velindrettede etplansvilla tilbyder jer en betagende udsigt, som særligt kommer til sin ret fra den store udestue, og det flotte vue inkluderer både vandet, Siødæmningen og det smukke nærmiljø på Vemmenæs. Ligeledes er der kort afstand til denne hyggelige lystbådehavn, hvor badebroerne flittig bliver brugt året rundt.

I kan gå til vandet og Tvede Skov på bare fem minutter, og nærmeste skole, pasningstilbud samt indkøbsmuligheder venter kun cirka fem kilometer væk. Der er også let adgang til de mange gode tilbud i såvel Rudkøbing som Svendborg.

Boligen matcher beliggenheden til fulde, for charme og funktionalitet går hånd i hånd på fineste vis, og det er en skøn, lys atmosfære, der kendetegner de tre gode værelser og den store opholdsstue med bøgetræsgulv, som fornyelig er blevet afslebet. Fra den dejlige stue har du herfra adgang til køkkenet. Her er der god mulighed for at lave et åbent køkken alrum, hvor fra der er adgang til udestuen.

Det klassiske 60'er-badeværelse er indrettet med badekar, og der er tørskoet adgang til carporten fra både entréen og husets bryggers, hvor der lige som på værelserne er sørget for god plads til garderoben. Ligeledes er der i bryggerset lagt gulvvarme i 2019. Samme år er loftet isoleret med papiruld.

Ejendommen har de seneste år gennemgået en del renoveringer, hvilket også har medført at ejendommen har opnået energiklasse C. Hertil kan nævnes at der i efteråret 2018 blev installeret en varmepumpe, som gør ejendommen billig at opvarme. Derudover er der i 2018/2019 blevet skiftet vinduer samt en dør.

Når man kører til Vemmenæsvej skal man forbi den smukke lunkebugt, hvor bla. de smukke svaner har hjemme og hvor fritidsfiskerne graver efter sandorme og videre hen forbi skoven. Det er altid en fornøjelse at køre denne vej forbi inden man kommer hjem.

Der vil være mulighed for at benytte ejendommen som Flexbolig/sommerhus.


Kontakt os og hør meget mere ved en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.