Hjaltesvej 18, Thurø, 5700 Svendborg

Liiebhavri 1. række til vandet og med mulighed for udstykning af grund.

Den storslåede panoramaudsigt fra denne charmerende liebhavervilla lader blikket vandre frit over såvel Thurø Sund og Thurøbund som til Tåsinge og videre ud mod den åbne horisont. Det flotte vue kan nydes både indefra og fra villaens helt ugenerede terrassemiljø, og lige for enden af haven er der egen bade- bådebro samt ikke mindst egene strandgrund.

Kort sagt er det svært at forestille sig en skønnere ramme om det gode kystliv.

Udover at ejendommen ligger i allerførste række til vandet, er der også tale om en ganske uforstyrret beliggenhed for enden af et lukket vænge og med kun en enkelt nabo. Herudover er der 22m2 muret værksted og carport samt skur.

Stilen og atmosfæren er yderst charmerende overalt, og boligen rummer blandt andet fire værelser, to badeværelser og et gæstetoilet samt to stuer, hvorfra udsigten for alvor kommer til sin ret takket være store panoramavinduer.

Der er mulighed for udstykning af grunden da, det er kommunens vurdering på baggrund af det eksisterende plangrundlag. at det er muligt at udstykke en grund til selvstændig bebyggelse.

Ejendomme som denne bliver virkelig sjældent udbudt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I drømmer om at gøre netop dette attraktive hjem til jeres.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.