Gyden 9, Troense, 5700 Svendborg

Stråtækt Troense-idyl med skøn have og stort potentiale

Rammerne er svære at finde mere idylliske end her på Gyden 9, hvor du bor på en stor grund af nærmest parklignende karakter, som rådyr og dådyr samt fasaner og andet fugleliv der også ynder at lægge vejen forbi.
Ejendommen ligger diskret og tilbagetrukket i Troense, og træder flot ind i rækken af velbevarede bindingsværksejendomme i Troense.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1830 og er opført på den tid, hvor stald og bolig var under samme tag. Her har også været både rebslagerbane og planteskole, og der emmer i det hele taget af historie på netop den måde, som man selv i nutiden har lyst til at være en del af og føre med sig videre ind i fremtiden.

Huset fremstår rustikt og velholdt men også med et potentiale for at blive ajourført alt efter behov og ønsker. Alt er indtil nu udført i gedigne materialer og som solidt håndværk. Og ejendommen fortjener at forsætte sin tilværelse på samme fine niveau. Boligen er i stueplan disponeret med flere stuer og køkken samt de praktiske funktioner som badeværelse og bryggers. De mere private gemakker er placeret på førstesalen

Ejendommen udbreder sig samlet set over to matrikler og der ligger spændende muligheder i ejendommen for rette køber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.