Hulvej 1, Thurø, 5700 Svendborg

Charmerende, historisk ejendom helt centralt i Thurø By

Det er bestemt med rette, at der er rift om de gamle skipperhuse i Thurø By, og nu har I chancen for at overtage dette særdeles charmerende eksemplar, som ligger helt centralt i byen. Der er tale om intet mindre end den tidligere konsuls hus, og stedets historie strækker sig helt tilbage til 1700-tallet.

Hvor huset nu ligger, lå der nemlig tidligere en firelænget bindingsværksgård, og ejendommens udhus er en velbevaret længe fra dengang. Bindingsværkslængen er ligesom resten af ejendommen i rigtig flot stand, og den gode plads giver bygningen et væld af anvendelsesmuligheder. Her er blandt andet vaske- og fyrrum, et rummeligt værksted samt en garage. Rammerne er dog også ideelle for jer, der drømmer om eksempelvis at drive bed and breakfast eller om at slå arbejdspladsen sammen med hjemmeadressen og indrette kontor- eller butiksfaciliteter.

Selve boligen byder på 148 lyse kvadratmeter, og de fordeler sig over stueplanet og førstesalen i ejendommens indbydende stuehus, som er fra 1887. Her er der fra entréen adgang til en stor opholdsstue, hvis sprossede vinduer bidrager til både charmen og det flotte lysindfald i rummet. Stueplan har også et stort køkken-alrum, og herfra er der adgang til et dejligt badeværelse med brusekabine, badekar samt varme i gulvet.

Fra køkkenet er der ligeledes adgang til reposen på første sal, som er stor nok til, at her eksempelvis kan indrettes fjernsynsstue eller legerum. Sidst men bestemt ikke mindst skal førstesalen fremhæves for sine i alt tre gode værelser, hvoraf de to oplagte børneværelser har kig til vandet.

Ejendommens udendørsmiljøer matcher til fulde charmen inden døre, og især er det værd at fremhæve gårdhaven, som ligger helt ugeneret mellem stuehuset og bindingsværksbygningen. Der er direkte udgang hertil fra køkken-alrummet, mens I fra stuen kan træde ud på en af husets to solterrasser.

På trods af den helt centrale placering i byen er der tale om en meget rolig beliggenhed, så det er svært at forestille sig et skønnere sted at nyde udelivet - det skulle da måske lige være ved vandet, som I da også kan gå til på under fem minutter. Inden for samme overskuelige tidsrum kan I også nå den lokale skole, bager og købmand til fods, og sætter I ti minutter af til en køretur, kan I være i centrum af Svendborg.

Lad os byde jer indenfor til en fremvisning, så I kan opleve de skønne, historiske rammer på allernærmeste hold og få mange flere detaljer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.