Christiansvej 12, 5700 Svendborg

Flot villa med hyggelig have og udsigt over Svendborg by

Nu kan I få nøglerne til denne skønne villa, der ligger dejligt højt med god luft omkring sig - samt med en flot udsigt over Svendborg by, havnen og Tåsinge. Den solide rødstensvilla fremstår velholdt med en flot renoveret og anvendelig kælder, der ovenikøbet har eget badeværelse.

I får desuden en lukket baghave med mange hyggekroge, et bålsted samt et drivhus, I kan opholde jer i. På grunden er der ligeledes et delvist isoleret udhus, som pt. benyttes som værksted og cykelskur.

Fra husets førstesal er udsigten særlig flot, og her er et børneværelse med indbygningsskabe,en repos samt et stort soveværelse. I stueplanet ligger køkkenet, alrummet samt stuen i åben forbindelse, og på gulvene pryder originale parketgulve samt flotte Oregon Pine-plankegulve.

Etagen har også et badeværelse, og fra køkkenet er der direkte udgang til en hævet træterrasse, der fører ned til en stor fliseterrasse. I kælderen er der foruden badeværelset to disponible rum samt et vaskerum og et depotrum. Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.