Paradisvejen 3, Fredmose, 5932 Humble

Flot fritidshus små 200 meter fra Fredmose Strand

I det lille, fredelige og naturskønne sommerhusområde Fredmose på Langeland finder I dette flotte fritidshus, der blandt andet rummer seks regulære sovepladser samt et nyt badeværelse med en tilhørende god sauna.

Huset fremstår pænt og indbydende med delvist nye vinduer, og på tre sider af huset er der i 2020 anlagt en stor, lækker træterrasse, der er delvist overdækket. Grunden tæller hele 1.288 m2, og bagtil er der udsigt til et grønt område med mose.

Fra vejen har I samtidig udsigt til vandet, som ligger under 200 meter væk. Hernede er der gode fiske- og bademuligheder, og om sommeren opsættes der er en badebro. Der er også et grønt fællesareal med en legeplads.

Huset har et stort udlejningspotentiale, så I kan snildt få en ekstra indtægt ad den vej, og da det nemt opvarmes med varmepumpe og brændeovn, kan det også benyttes i vinterhalvåret.

Husets opholdsafdeling med stue og køkken-alrum er dejligt åben, og her er tillige virkelig lyst, da solens stråler strømmer ind fra både syd, øst og vest.

Sommerhuset har de senste år været udlejet for mellem kr. 40-50.000,00 årligt.

Velkommen til Paradisvejen 3!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.