Nordre Landevej 10A, 5900 Rudkøbing

Dejlig rummelig ejendom midt på Langeland

Midt på Langeland ligger denne herlige og ganske rummelige ejendom, der indeholder masser af plads til at udfolde sig på. Hele 303 kvadratmeter bolig og udenfor byder ejendommen på over 7.000 kvadratermeter grund.

Drømmer man om bed and breakfast, eller måske at bo flere generationer eller familier under samme tag så har man her alletiders mulighed. Ejendommen er indrettet med mange gode værelser flere badeværelser og køkkener. Dertil nogle gode stuer og opholdsrum. Endvidere en god garage med værksted/depotrum og kælderen er god anvendelig og ideel til aktivitetsrum o.l.

Ved siden af gårdspladsen ses en god stor carport med plads til flere biler. Haven ligger hen med græsplæne og på dele af grunden ses en lille skov.

Der er kun få minutters kørsel ind til Rudkøbing, hvor man har et bredt udvalg af forretninger og supermarkeder, og byen har også hyggelige smalle brostensbelagte stræder med små byhuse. Desuden byder Rudkøbing på masser af aktiviteter omkring havnen, hvorfra der er færgeforbindelser til Strynø og Ærø,. Lystbådehavnen er stor og der er gode muligheder for at have sin båd liggende.Fra ejendommen kan man desuden nemt køre både mod nord og syd på Langeland og dér udforske øens mange smukke steder og hyggelige små landsbymiljøer. Langeland fra Hou i nord til Bagenkop i syd er hele året et besøg værd.

Bestil straks en fremvisning, da denne ejendom bestemt bør ses for at få det rette indtryk af størrelse og muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.