Stenoddenvej 1, Vemmenæs, 5700 Svendborg

Indflytningsklar villa/flexbolig på stor grund med markudsigt i Vemmenæs

Særdeles velholdt, moderniseret og indflytningsklar ejendom beliggende i dejlige Vemmenæs på Tåsinge. Villaen ligger på stor grund på 2320 m2 i skønne naturomgivelser og ca 800 m fra hyggelig lystbådehavn. Stor mulighed for vandring i skov, sejlsport, fiskeri eller badning.

Ejendommen fremstår lys og indbydende med flot renoveret køkken med nyere hårde hvidevarer. Nymalet både indvendig og udvendig indenfor de sidste 2 år. Ny varmepumpe fra 2017.

Stueplanen indeholder entré med garderobe, kammer/kontor, soveværelse, bad/toilet, køkken/spisestue/stue i åben forbindelse til trappen til første salen, hvor der pt. er et større værelse (Kan opdeles til 2 værelser). Isoleret værksted/garage med el-port og kraftstik.

Udvendig findes 20 m2 nyopført skur, 2 overdækkede terrasser øst- og vestvendt. Grunden er velanlagt med fliseareal til parkering samt carport. Større indhegnet græsplæne - med bålplads - til leg og anden udendørsaktivitet.

Så er du til lækker udsigt over åbne marker i et hyggeligt lokalsamfund og kun 10 minutters kørsel til Svendborg og motorvej, skal du bestille fremvisning til denne perle af en villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.