Kronens Have 39, Lohals, 5953 Tranekær

Stort træhus/fritidshus eller flexbolig beliggende på naturskøn dobbeltgrund

Naturskønt beliggende Træhelårshus- eller fritidshus beliggende, som en oase op til skoven. Med sine 9x10m ligger Frifeldt træhuset med maghoni vinduer godt placeret på grunden med hyggelige træterrasser og ikke mindst det 6 kantede Te-hus samt alle frugttræerne, buskene samt blomsterne i haven. Beliggenheden er tæt på Lohals og nær havn, badestrand og dejligt fredskovsområde, der indbyder til skønne traveture. Lohals havn er meget aktiv og ikke mindst med den årlige Frikadellefest i juli måned, som er noget af et tilløbsstykke, hvor folk kommer fra nær og fjern og gode kendte orkestre kommer og underholder. Badestranden er med blåt flag og god badebro.

Herudover er der kort afstand til indkøbsfaciliteter, spisesteder og offentlig transport.

Ejendommen er funktionelt indrettet uden spildplads i lyst og venligt moderne design og byder dig indenfor via entre, trappe til 1. sal, badeværelse med brus og gulvvarme, soveværelse med gulvvarme og radiator, værelse med garderobe, dejlig kvadratisk stue med pragtfuld maghoni karnap. Fra stuen er der direkte udgang til den overdækkede sydvestvendte terrasse og fra det dejlige åbne massive egetræskøkken fra KVIK er der også nem adgang til terrassen. I stuen er der ligeledes hyggelig brændeovn med konvektion, bryggers med skydedør og pænt hvidt bryggersarrangement og udgang til terrassen.

På 1. sal finder man en rummelig repos med "hemmelig" opgang til børn og børnebørn (det er voksenfrit område) master bedroom med hems og direkte udgang til sydvendt svalegang. Herudover er der 2 soveværelser og brusebadeværelse, så der mangler bestemt ikke noget her.

Ejendommen er forsynet med fjernvarmeanlæg og er derfor billig i opvarmning.

Herudover er det nemt og vedligeholde og har garage med loft ført op i kip og med strøm indlagt og ikke mindst et fuldisoleret rum til værksted eller anneks/wellnessrum med sauna m.v. - mulighederne er mange her.

Huset er klar til at tage i brug med det samme enten som sommerhus, flexbolig eller helårshus.

Så er du til naturskønt område, god badestrand, godt fiskevand eller traveture i de nærtliggende store skovområder og liv og glade dage i sommermånederne, så ring til os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.