Stoensevej 18, Stoense, 5953 Tranekær

Charmerende ejendom i roligt, naturskønt område

Denne charmerende ejendom kan anvendes til både helårs og fritidsbrug. Fra ejendommen er der kort afstand til vandet, indkøb og gåafstand til offentlig transport. Området omkring Stoense byder på en skøn natur. Landsbyen Stoense ligger på vestkysten i den nordlige ende af Langeland. Stoense Strand er et dejligt sommerhusområde i rolige og naturskønne omgivelser, tæt ved strand og skov. Der er mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder i området, som er beliggende ca. 5 km syd for Lohals, hvor den livlige aktivitet og stille charme kan opleves i byens lystbådehavn.


Ejendommen byder på et charmerende køkken med lyse elementer, pænt badeværelse med bruseniche. Hyggelig opholdsstue med spiseafdeling med synlige bjælker, trægulv samt brændeovn. Derudover er der bygget en kanap på ejendommen, hvorfra der er adgang til den overdækket terrasse og med udsyn til haven, hvor man kan nyde aftensolen på terrassen. På 1. sal er der repos samt 3 værelser. I baghuset er der vaskemaskine, bryggers og bruserum samt værksted.

Ligeledes er der muret garage med høj rejsning.

Ydermere er der på ejendommen indlagt fibernet, som er tilsluttet bredbåndspuljen, der giver mulighed for at streame film og tv.


Ønsker du en fremvisning, så kontakt os på tlf. 62208080

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.