Nørrebro 98, 5900 Rudkøbing

Charmerende byhus med 180 m2 bolig, centralt beliggende i Rudkøbing

Rummeligt, charmerende, indflytningsklart byhus, beliggende centralt i Rudkøbing med gåafstand til dagligdagens gøremål og med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, havnen og HC Ørstedparken samt ikke mindst Rudkøbings stemningsfulde gågade, roklubben, strand, badeanstalt, off. transport, indkøb m.v.,. Derudover tager turen til Svendborg ikke mere end 20 minutter i bil.

Beliggende på en hyggelig lukket grund med egen indkørsel, parkering og dobbelt smedejernsporte, herudover er der dejlig gårdhave, som er udlagt med fliser og sten samt med græs og træer m.m.

Med et boligareal på 180 m2 fordelt på 2-plan har du plads til hele familien. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og fornyet bl.a. i køkken, badeværelse samt ikke mindst den hyggelige overdækkede terrasse er istandsat og er boligens hjerterum - her tilbringes mange dejlige timer- ikke mindst pga. det pragtfulde udekøkken og den helt speciele sydlandske stemning, det føltes næste som man er på ferie.

Byhuset byder indenfor med følgende planløsning: Fra entreen er der adgang til bryggers samt adgang, til husets 1. sal. Derudover er der adgang til byhusets store lyse spise- og opholdsstuestue, hvor der er et skønt lysindfald fra de mange vinduer. Fra stuen er der åben forbindelse til ejendommens 3 år gamle moderne køkken, hvor du herfra har udgang til den hyggelige overdækkede terrasse. I stueplan finder du derudover et rummeligt værelse samt et stort Wellness badeværelse, som blev fornyet for 5 år siden. Her finder du både walk-in closet og sauna m.m..
På husets 1. sal finder man repos, 2 rummelige værelser samt bad og toilet.

Du slipper for at tænke på parkering, der er nemlig plads til biler i ejendommens indkørsel med carport m.v.

En pæn og rummelig velholdt ejendom centralt beliggende i Rudkøbing - som er indflytningsklar.
Ring allerede nu for en fremvisning heraf.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.