Trappehavevej 5A, Tved, 5700 Svendborg

Imponerende skovejendom: En ægte perle midt i naturen og tæt på Svendborg

Intet mindre end 1021 m2 under tag heraf 350 m2 i boligstandard.
Med skovejendommen her kommer I til at bo ude på landet, midt i skoven og alligevel helt tæt på byen. Her er der ikke gået på kompromis med noget som helst og ejendommen har mange anvendelsesmuligheder for mange købere som sætter pris på kvalitet, godt håndværk og samtidig være i et med naturen.
Der er tale om en sjælden udbudt ejendom i Svendborg med mulighed for diverse, erhverv, hestehold el. lign. mulighederne er mange her. Skole, købmand, idrætsfaciliteter og fritidstilbud når I let på cykel, mens motorvejen venter inden for fem minutter i bil.

Beliggenheden giver jer således det bedste fra flere verdener, og foruden skoven, hvor der er anlagt sti, så man kan gå ture der, får I på den over to hektar store grund også egen sø med både frøer og guldfisk samt pragtfuld havepavillion i den parklignende landhave. Her er blandt meget andet også et rigt dyreliv, hvor haven myldrer med harer, sorte egern og fasaner m.fl. her skal især nævnes, at der er etableret en Tårnfalkekasse, som er 25 år gammel og det er den samme familie, som kommer igen år efter år og hvert år kommer der mellem 4-5 unger, som flyver fra reden.
Der er også rig mulighed for at høste hjemmedyrkede lækkerier fra den indhegnede køkkenhave og drivhus. Der er naturligvis også flere dejlige terrasser, hvor man kan nyde kaffen eller et godt glas vin. Er man mere til Petanque, så får du her din helt egen bane og er det ikke nok har der tidligere været tennisbane, som ville kunne reetableres igen. Her er også mulighed for at have hestehold med et par heste eller ponyer eller lave sin egen mountainbike bane.

Ejendommens stuehus er i rigtig fin stand efter en totalopbygning i 2006 og taget er skiftet sidste år ligesom ejendommen samtidig blev malet udenfor, så der er ikke meget for en ny køber at ordne her.

I får en meget rummelig familiebolig med plads til alle i et hjem, som emmer af både charme og god, solid kvalitet samt med plads til mange fritidsaktiviteter, dyre/hestehold, erhverv og kontor.

I kan glæde jer til at falde i søvn med kig til stjernehimlen, da her er ovenlysvinduer i soveværelset og med eget badeværelse i forlængelse heraf. Udover en masse rummelige værelser og to badeværelser får I pragtfuld køkken og alrum samt skøn opholdsstue med indbygget bogreol og radiatorskjulere, synlige bjælker, sæbebehandlet trægulve, brændeovn samt med en pragtfuld rundbuet karnap, hvor man kan sidde og nyde udsigten til søen og haven i al slags vejr, dette må bestemt siges, at være boligens hjerterum, når man ikke kan være udenfor, derudover både en stor gildesal til alle familiens fødselsdage og fester m.v. , et rigtig vinkølerum og billardbord, eget motionsrum, så der bestemt ingen, som kommer til at kede sig her.

Ejendommen har ligeledes en dobbeltgarage, værksted samt meget meget mere…..

Værd at nævne er også ejendommens erhvervsdel, hvor der er et stort godt værksted med kontorafsnit, hvor der er oplagt mulighed for at drive forretning i rolige omgivelser. Erhvervsdel er udlejet til et stilladsfirma og med en god lejeindtægt.

Her er ord ikke nok til en beskrivelse og man bliver derfor nødt til selv at komme ud og se denne pragtfulde ejendom ved selvsyn.

Oplev det hele på nærmeste hold ved en fremvisning og hør meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.