Biblioteksvej 8, Landet, 5700 Svendborg

Nyistandsat, energirenoveret og indflytningsklart!

I Landet, Midt på Tåsinge, ligger denne lyse og hyggelige gulstensvilla med en dejlig stor træterrasse og en nem have med gode muligheder. Her er et roligt, hyggeligt landsbymiljø med både flot natur og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet.

Huset er godt, gedigent dansk håndværk, og ved istandsættelsen i 2019 og 2020 er der lagt vægt på god kvalitet og energivenlige løsninger som tag, døre og vinduer, efterisolering og en Weisshaupt luft til vand varmepumpe.

Stueplanet byder på en fin entre, et lyst og rart køkken/alrum, med Svane-køkken fra 2019, samt en hyggelig stue med brændeovn. Fra alrummet er der direkte adgang til den nyistandsatte, vestvendte terrasse, med god plads til både grill og hygge i aftensolen.
På førstesalen finder vi et godt soveværelse med stort væg-til-væg skab, et mindre værelse og et renoveret toilet med ovenlysvindue.
Huset har en god, rummelig kælder med egen indgang, bryggers, to gode disponible rum og et pænt flisebadeværelse med gulvvarme og god stor bruseniche. Her er også opsat skabe og vask i 2020 samt indstalleret et blødgøringsanlæg der trækker kalk ud af vandet. Det giver blødt vand der skåner de hårde hvidevarer, sparer på rengøringsmidler og sæbe og dermed er med til skåne miljøet.

Landet er en rolig og hyggelig landsby med en velfungerende Dagli'Brugs, et fint forsamlingshus og en flot kirke, hvor Elvira Madigan og Sixten Sparre har sidste hvilested. Der er flot natur lige rundt hjørnet og få km til strand og vand.
I Lundby, kun 2 km fra Landet, er der en sportshal og skole op til 6. Klasse hvorefter børnene rykker til Tåsingeskolen i Sundhøj 5 km væk. Der er en god cykelsti langs hovedvejen, der er busforbindelse og i bil tager det under 10 minutter til Svendborg og motorvejen mod odense.

Hvis du ønsker at se den nyistandsatte villa, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 62 20 80 80.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.