Solbakken 7, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

Højtbeliggende sommerhus med egen strandgrund

På en af Langelands mest populære adresser finder vi her et særdeles sjældent udbudt sommerhus, som er beliggende 14 m. over havet og med en formidabel panoramaudsigt ud over havet, hvor man samtidig kan se de 2 færger sejler i pendulfart mellem Spodsbjerg og Tårs - de krydser den internationale sejlrende i Langelandsbæltet, hvor der konstant er alt fra krydstogtskibe til store fragtskibe at kikke på. Med kun 75 m fra stranden i Spodsbjerg og fra husets åbne terrasser er der panoramaudsigt over havet. Ud over den store naturgrund, hvoraf en del er lukket, er der en 60 m2 privat ugenert grund ved stranden.

Området er populært og der er flere ting at opleve i den hyggelige nærliggende havneby Spodsbjerg, hvor der er mulighed for at købe friskfangede fisk eller besøge badehotel, spisesteder, indkøbsmuligheder, det hyggelige havnemiljø, minigolf og en campingplads.

Huset henvender sig både til jer, der har investering for øje, men det er også en oplagt~mulighed til jer, der gerne vil have en base, hvor I kan samle familie og venner og hygge jer i ferie- og fritiden. Man får her et hus med en autentisk sommerhusstemning.

Det rummelige og lyse sommerhus har en rigtig god planløsning med 12 sovepladser, hvor der er lagt vægt på at skabe et fantastisk fælles opholdsområde, hvor der er plads til være sammen og hygge sig med både madlavning, hyggelige middage og afslapning samt ikke mindst den hyggelige brændeovn, som understøtter den gode stemning. Der er videre udgang til en dejlig overdækket terrasse med skøn udsigt.
Sommerhuset byder indenfor med en hall og opgang til 1. sal samt værelse med 2 sengepladser med skabe samt kontor/værelse/depotrum. Fra hall går vi op til 1. sal, der har et pulterkammer, stort badeværelse med brus og sauna samt 4 store og rummelige soveværelser.

Fra hall er der indgang til stuen, hvor der er højt til loftet og med synlige bjælker, badeværelse med brus og toilet. Stue og køkkenalrum er i åben forbindelse. Stort hvidt køkken med masser af skabe og udgang til haven og udhus med fryser og indendørs fiskerenseplads samt redskabsrum.
Haven er nem og overkommelig, idet det meste er udlagt med græsarealer. Her er tillige en gynge og ægte cox orange æbletræ.

Sommerhuset matcher til fulde sin attraktive beliggenhed, og det har prydet den kystnære adresse lige siden 1908, hvor fortællingen om ejendommen er, at det var en tidligere feriekoloni for kvinder med børn født udenfor ægteskab eller uden en far, der nød deres sommerferie her i trygge rammer og ikke mindst sammen med andre børn. Huset er opdelt i to plan med hovedvægt på soveafdeling på 1. sal, så I får god plads til at invitere både venner og familie med. Her er en udlejningsindtægt på ca. kr. 140.000,00 om året og der er udlejningsaftale med Novasol. Lyder de idylliske rammer om ferie- og fritidsstunderne som noget for jer?
Bestil meget gerne en fremvisning så I med egne øjne kan få de helt rette indtryk af dette dejlige sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.