Langøvej 18, 5900 Rudkøbing

Charmerende ejendom/Flexbolig med skøn udsigt

Hist hvor vejen slår et sving ligger der er et hus så kønt.......

Denne ejendom er beliggende fuldstændigt naturskønt og her er man dus med naturen.

Naturen og hyggen er i højsædet hér - det gælder inden døre såvel som ude. Ejendommen kan snart fejre sin 100-års fødselsdag, og sommer som vinter tager den imod i en flot stand, der byder på lige dele nostalgi fra gamle dage og nutidig komfort. Her er eksempelvis både brændeovn og sms-kontrolleret varmepumpe. Der er fyldningsdøre og trægulve, og så er der foretaget mange fine opdateringer - senest af entré, spisekammer og den flotte førstesal med indbygget spot og loft ført op i kip.

Heroppe er der udgang til en stor tagterrasse oven på garagen, hvor udsigten over de omkringliggende kuperede marker for alvor kommer til sin ret. Det samme gør udsigten til vandet - på klare dage kan du kigge helt over til Marstal på Ærø. Selve haven er også anlagt med mange fine terrasser og kroge, således at du kan nyde udestunderne bedst muligt, og så du også både kan finde ly og læ.

Udendørsarealerne her byder på en dejlig overdækket terrasse med udendørs pejs og hvor man kan sidde fuldstændig i læ, herudover kan man også spille petanque på den fine dertil indrettede bane og sidst på dagen kan man nyde solnedgangen ved den hyggelige bålplads.

Alle årstider har med andre ord deres helt særegne charme og noget helt særligt at byde på også visuelt. Kom selv med ud at se.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.