Ågårdsvej 15, 5874 Hesselager

Pragtfuld ejendom i smukke omgivelser. Bør absolut ses i virkeligheden

Flot og meget velholdt villa beliggende i skønne omgivelser i udkanten af Hesselager. Ejendommen ligger med udsigt til ådalen omkring Stokkebækken, der smukt snor sig gennem landskabet i sin vej mod kysten. Fra ejendommen har man kun få minutters gang til supermarkedet Meny og byens skole. I Hesselager har man desuden lægehus og apotek samt børnehave og en god og aktiv sportsforening.

Hesselager ligger godt placeret lige midt mellem Svendborg og Nyborg.

Villaen ligger smukt for enden af en privat vej og med sine skel ud til de omkringliggende marker. Man er derfor ganske uforstyrret af naboer og kan tværtimod få stor fornøjelse af den natur der ligger lige uden for døren. Nærområdet byder på en smuk buket af varieret landskab med herregårdsmiljøer med store vidtstrakte marker, pragtfulde grønnne skove og en kyststrækning, der byder på alt fra dejlige badestrande til havnemiljø i Lundeborg.

Sælger har omhyggeligt vedligeholdt ejendommen således den i dag fremstår særdeles pæn og indbydende, og er lige til at gå til for køber. Ejendommen rummer mange dejlige kvadratmeter, der vil være ideelt som rammen om et aktivt familieliv tæt ved naturen og ikke langt fra skole, indkøb m.m.

Villaens planløsning byder på to fløje, der vinkelret på hinanden er bygget sammen og blandt andet rummer en dejlig lys opholdsstue, en stor spisestue med brændehovn og udgang til sydvest vendt terrasse samt en opholdsafdeling med god plads til sofa og lænestole. Flot nyere køkken med spiseplads og godt indrettet køkkenafsnit - fra køkkenet smutter man nemt ud på den store sydvest vendte terrasse gennem den lille baggang hvor jordvarmeanlægget er placeret. I stueplan finder man endvidere to badeværelser med brus, et bryggers samt et gæstetoilet.
Tagetagerne er indrettet med soveværfelse med loft til kip samt gode store værelser og et relativt nyt badeværelse.

Grunden henligger naturligvis med huset, men byder i øvrigt på den dobbelt carport med redskabsskur, en flot og præsentabel gårdsplads, og en rigtig hyggelig have som byder på både græsplæne, solfyldte terrasser samt blomsterbede og gamle frugttræer. For enden af haven gror de kommende års juletræer, så man har til eget forbrug de næste mange år.

Der kan efter nærmere aftale med naboen erhverves yderligere grundareal ned til Stokkebækken

Beskrivelse og billeder kan på ingen måde erstatte en rigtig fremvisning af denne dejlige ejendom, så kontakt os straks og lad os lave en aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.