Kullinggade 23C, 2., 5700 Svendborg

Lejlighed med byens puls og vandets bølgeskvulp i baghaven

I en præsentabel ejendom og lige midt i Svendborg by og ved havnens puls finder man denne 2. sals lejlighed med en særdeles hyggelig og lidt diskret beliggenhed væk fra vejen. Ejerlejligheden er en del af en yderst veldrevet ejerforening, der også består af stue- og førstesalslejligheden samt forhus med 3 ejerlejligheder.

Fra lejligheden er der panorama udsigt til Svendborgsund, her har man simpelthen en helt fantastisk udsigt over mod Skansen på Tåsinge og ud ad sundet med Thurø i det fjerne. Her kan man fra første parket følge solopgangen og ikke mindst livet på vandet med færgerne og skibene der sejler forbi.
Svendborgs hyggelige handelsgader og tog- og bus forbindelser ligger kun få minutters gang fra lejligheden, og får man lyst til en dukkert går man blot ned i haven og ud på badebroen og hopper i. Man kommer til at bo blandt søde og hjælpsomme naboer.

Vi træder her ind i en rigtig hyggelig tre værelseslejlighed uden spildplads, med en rummelig stue med fantastisk skønt lysindfald og ikke mindst udsigt til Svendborgsund, soveværelse med kik udover byens tage, funktionelt køkken og nyrenoveret badeværelse med brus.
I stuen er der plads til både sofa, tv og spiseplads. Der er et dejligt lysindfald og udsigt til Svendborg Sund. Fra stuen er der 2 smukke originale døre ind til et værelse/kontor.

Til lejligheden er der en have med græs og fliser, som er et fællesareal, med tilhørende borde og bænke. Fra haven er der direkte adgang til fælles badebro og eget opbevaringsrum i haven.
Der er fælles vaskehus til beboerne i gårdmiljøet, der ligger omkranset af bebyggelsen.

Alt i alt, er dette sjælden udbudt ejerlejlighed, der bestemt bør ses for at få det helt rette indtryk af denne unikke udsigt og ikke mindst beliggenhed.

Opfylder dette dine ønsker? Så kontakt os på 6220 8080 og få en fremvisning af denne sjældne lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.