Allesøvej 18, Allesø, 5270 Odense N

Nedlagt landbrug med mange muligheder i Allesø

Ønsker I mere plads til familien og muligheden for at sætte jeres eget præg på indretningen? I Allesø byder vi jer velkommen til dette nedlagte landbrug på Allesøvej 18, hvor I kan skabe det hjem, der passer perfekt til jeres familie. Det rummelige stuehus i halvandet plan byder blandt andet på fem værelser, to stuer, et køkken og et badeværelse. Derudover får I fem tilhørende bygninger. Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænserne for mulighederne med denne gård.

Boligens samlingspunkt er de to opholdsstuer i stueetagen, der både rummer plads til spisestue og en hyggelig stue med sofaarrangement. Herfra kan I nyde ilden fra pejsen og samtidig dele dagens oplevelser, læse en god bog eller se en film. Det er værd at lægge mærke til loftet i den største opholdsstue, der fremstår særdeles smukt i trælook med et flot mønster. Videre når I køkkenet, der tilbyder muligheden for brændeovn og god plads til et større køkkenmiljø, hvori I kan afprøve nye lækre retter og opleve nye smage. Fra køkkenet har I adgang til et stort viktualierum.

Med hele fem værelser fordelt på både stueetagen og førstesalen kan I oprette en børneafdeling og en voksenafdeling samt indrette et kontor eller hobbyrum. Boligens badeværelse finder I i stueetagen.

Udenfor får I glæde af fem bygninger, der for eksempel kan bruges til erhverv, værksted eller opbevaring. I haven med træer og buske kan børnene lege på græsplænen, mens I ugeneret kan slappe af på terrassen med læmur.

I bosætter jer i et dejligt og roligt landsbymiljø omgivet af et idyllisk marklandskab. I kort afstand når I indkøb, skole og pasningstilbud i Næsby og Søhus. Savner I bylivet og dens mange butikker, ligger Odense kun en køretur på cirka 20 minutter væk.

Har ovennævnte vakt din interesse, så kontakt os for en fremvisning på 6220 8080.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.