Strandgade 17, Troense, 5700 Svendborg

Charmerende skipper ejendom i Troense

Villaen her på Strandgade 17 har lige siden 1860 bidraget til det charmerende miljø i skipperbyen Troense. Byen har et helt enestående miljø, som ligger så smukt lige ned til Svendborgsund. Troense byder på velholdte gamle villaer med store haver, der bugner af frugttræer og alle ejendommene har en historie, der vidner om tidligere tiders stolt søfart.

Villaen har masser af plads såvel inden døre som i udhusbygningerne og i den store, ugenerede landhave, og boligen skal foruden rummeligheden fremhæves for sit yderst behagelige indeklima. Det understreges især af en god loftshøjde og det flotte lysindfald fra charmerende sprossevinduer, der ligeledes sørger for, at I kan nyde den smukke udsigt over såvel Svendborgsund som Pilekrogen og videre til Thurø og Fyn.

Den nærliggende lystbådehavn tilbyder også et sandt panoramavue over vandet og hele området - og havnen er desuden base for en attraktiv kajakklub, så der er gode chancer for at integrere aktive udfoldelser på vandet i det daglige program. Fra de idylliske rammer er der i øvrigt blot ti minutters kørsel til Svendborg. Så søger du en ramme for et harmonisk familieliv ligesom de mange andre børnefamilier, der i øjeblikket flytter til Troesen, så er denne villa absolut et rigtig godt bud du ikke bør snyde dig selv for at se. Villaen skal ses og opleves for, at du kan få en fornemmelse af de kvaliteter der ligger gemt i denne kystperle.

Kontakt os for at hør nærmere og vi vil naturligvis mægtig gerne vise dig ejendommen så tøv ikke med at kontakte os, så laver vi en
aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.