Nørreled 5, Hou, 5953 Tranekær

Liebhaveri i første række til Storebælt

Når man ankommer mærker man roen med det samme og forventningen om at nyde at se og opleve både solopgang og solnedgangen. Dette kan kun opleves 2 steder i hele Danmark og det er her på Nordlangelands spids og oppe ved Skagen.
Her ved Langelandsbæltet er der altid noget at kigge på, her er livlig skibstrafik af store luksuslinere, færgefarten til og fra Tyskland, de mange fritidsfiskere og ikke mindst til Storebæltsbroen, Omø og Stigsnæsværket.
Med dette flotte, klassiske træhus får I en skøn ramme om fritidslivet i de smukke omgivelser på Langelands nordspids. Huset ligger på en stor grund lige ud til Storebælt, og fra såvel opholdsmiljøet inden døre som det skønne terrassemiljø kan I glæde jer til at nyde den imponerende udsigt over vandet - med Storebæltsbroen som et elegant fikspunkt i horisonten. Herudover får du egen adgang til dejlig strand med badebro.

Huset er indrettet med 3 store stuer, hvoraf den ene ligger i åben forbindelse med køkkenet og er udstyret med en charmerende brændeovn. Når det gælder privatlivet, er her ligeledes rigtig fine rammer, for I får både to badeværelser og to soveværelser, der begge har egen terrasseudgang. Stuen i mellembygningen er opført i 2014 med gulvvarme, der ligesom varmepumpen betjenes via en app. Dette er husets hjerterum og fungerer, som en Atrium/opholdsstue og det er her man slapper af og nyder udsigten.

Som en yderligere bonus hører der med til ejendommen et hyggeligt Gæsteanneks med 2 værelser (begge med egen indgang) så der er plads til at have børn og børnebørn eller gode venner på besøg. Herudover forefindes der værksted og carport.

Sælger har lagt tag på i 2019 og udskiftet brændeovn samt opført forholdsvis nyere terrasser rundt om hele huset, så der altid er mulighed for at man altid vil kunne finde læ.

En fritidsoase som denne skal opleves på nærmeste hold - så kontakt os allerede i dag for en fremvisning, hvis I drømmer om at bruge jeres frie stunder netop her.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.