Smedevænget 5, 5700 Svendborg

Villa i attraktivt kvarter, på lukket vænge

Klassisk bungalow centralt placeret i det attraktive Høje Bøge kvarter med et etageareal på 186 m2 på lukket vænge skal have nye beboere.

Boligen er opført i 1947 i røde mursten. Boligen har gennemgået en gennemgribende renovering siden, bl.a. nyt tegltag fra december 2012, en sydvendt terrasse fra 2013 og huset er hulmursisoleret i 2014.

Fra ejendommen er der gåafstand til byens hyggelige gågademiljø med butikker, café og m.m. Der er endvidere nem adgang til natur, skov, vand og strand samt gymnasiet, idrætsfaciliteter samt svømmehal. Herudover er der gode
transportmuligheder i form af togstation, bus og nem adgang til motorvej, som nås på få minutter.
I stueplan træder man ind i en funktionel fordelingsentré med adgang til køkken med Svaneelementer, en stor spisestue og dagligstue. En lille stue, som kan udnyttes til gæsteværelse eller kontor med udgang til stor sydvendt terrasse. Der er endvidere et stort soveværelse og et badeværelse med brus. I samtlige rum er der knastfrie plankegulve og i badeværelset er der italienske klinker.

Ejendommen byder også på en stor rummelig kælder med egen indgang. Der er her fem disponible rum med mange
anvendelsesmuligheder. Gulvene er med klinker eller er træbelagte. Der er et funktionelt bryggers med køkkenfaciliteter, brusebad, opvaskemaskine og vaskemaskine. To gode rum med en loftshøjde på 220 cm. og et lille disp. rum samt et godt henstuvningsrum/værksted.

Indkørslen, der er flisebelagt, har plads til tre biler. Rundt om huset er der en lille overskuelig, ugenert have med en stor 40 m2 sydvendt terrasse med udkik til byen og Høje bøgeskoven.

Her får du en ejendom tæt på det hele.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.