Filippavej 9, Fredmosen, 5932 Humble

Moderniseret og særdeles velholdt sommerhus-Mulighed for hurtig overtagelse!

Dette charmerende sommerhus er beliggende i et dejligt naturskønt område i Fredmosen tæt på badestrand og natur. Området byder bl.a. på nogle lange hyggelige gåture, lystfiskeri som området er særligt kendt for, eller en golftur til Langelands Golf Klub.

Sommerhuset byder indenfor med et dejligt stort rummeligt Aubo køkkenalrum i åben forbindelse med stor opholdsstue med brændeovn. Fra stue og køkken/alrum er der ikke mindre end 2 udgange til dejlige solterrasser til formiddagskaffen eller den store hyggelige ugeneret terrasse til eftermiddagskaffen og aftensmaden.
Herudover er der to værelser og et badeværelse fra 2008. Ejendommen har en stor terrasse, hvor der er plads til både alle havemøbler, grill osv. Terrassen er ganske anvendelig, da en del af terrassen er overdækket.

Sommerhuset fremstår i meget velholdt stand og er løbende vedligeholdt. Der er bl.a. i 2008 blevet sat nye vinduer (træ/alu )i og nyt tag, samt i forbindelse med udvidelse af sommerhuset med en tilbygning, blev der efterisoleret ligesom alt el blev udskiftet og der kom i den forbindelse eltavle op. Der er ligeledes installeret en luftsolfanger, der sørger for et godt indeklima hele året. Varmepumpe og brændeovn blev installeret i 2016-2017, ligesom sommerhuset blev malet udvendigt i 2018.

Sommerhuset har aldrig tidligere været udlejet, det vil sige at der ingen udlejningsaftale er, men dette er en mulighed for kommende køber, i og med området er attraktivt område til ferieudlejning.

Herudover er grunden udlagt med nem overkommelig græsplæne, overdækket terrasse og fliseterrasse samt carport, redskabsskur og ikke mindst brændeskur.
Der er et dejligt populært fællesareal nede ved vandet, som her byder på masser af leg til familien. Der er nemlig her, både plads til at spille fodbold og lege på legepladsen samt at hoppe i bølgen blå og få en svømmetur.

Sommerhusets gode størrelse på 104 m2, giver god plads til familiehygge både sommer og vinter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.