Slothsvej 7, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Velholdt villa på lukket vænge, med udsigt til Egebjerg Bakker

Ejendommen Slothsvej 7 er beliggende i Ollerup, i smukke naturlige omgivelser men samtidig tæt på både busforbindelser, den lokale Brugs, diverse skoler som blandt andet Den Frie Lærerskole og Vestermark skolen, og Ollerup Friskole.

Huset er opført i 1962 og har et velindrettet boligareal på 118 m2 som siden da er blevet flot vedligeholdt og på flere punkter fornyet med bl.a. nye vinduer.

I stueplanen finder vi en stor rummelig stue, hvor der også er god plads til spisestue og et hyggeligt opholdsafsnit. Fra stuen er der kig ud over marker og Syltemae å som ejendommen er beliggende direkte ud til.

Derudover er huset indrettet med yderligere 3 værelser, et fint lille køkken, et badeværelse og en god og meget anvendelig kælder på 20 m2. Kælderen har egen indgang fra haven og er bestående af et opbevaringsrum, et rummeligt vaskerum med brus, hvor der herfra er indgang til fyrrum.

Ejendommen har også både en carport og nyere garage med støbt gulv.

Udenfor har vi en forhave og baghave. Baghaven er direkte ned til Syltemae å i fredelige omgivelser, hvor du samtidig kan skue udover de smukke grønne marker op mod Egebjerg Bakker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.