Stigtehaven 69, 5953 Tranekær

Gedigen Eurodan-hus fra 2007 med pragtfuld udsigt til vandet

Naturskønt beliggende helårshus- eller fritidshus beliggende i Lohals nær havn, badestrand og dejligt fredskovsområde, der indbyder til skønne traveture. Lohals havn er meget aktiv og ikke mindst med den årlige Frikadellefest i juli måned, som er noget af et tilløbsstykke, hvor folk kommer fra nær og fjern og gode kendte orkestre kommer og underholder. Badestranden er med blåt flag og god badebro.

Herudover er der kort afstand til indkøbsfaciliteter, spisesteder og offentlig transport.

Ejendommen er funktionelt indrettet i lyst og venligt moderne design og byder dig indenfor via bryggers- og baggang med klinker og masser af skabe samt vask med bordplade herfra videre til ejendommens hjerterum køkken- og alrum, fra køkken er der direkte udgang til terrassen og fra spisestuen er der skønt kik ud over vandet, der er ligeledes hyggelig brændeovn og via franske døre kommer man ind i opholdsstuen med egeplanker og den mest fantastiske udsigt over vandet fra opholdsstuen er der også direkte udgang til den pragtfulde træterrasse, hvorfra man kan nyde den flotte udsigt - og solnedgang - over farvandet mod Fyn. Master bedroom med eget walk-in og badeværelse. Herudover er der 3 store værelser mere og badeværelse 2, så der mangler bestemt ikke noget her.

Ejendommen er nem og vedligeholde og har carport samt godt funktionelt skur under tag.

Så er du til naturskønt område, god badestrand, godt fiskevand eller traveture i de nærtliggende store skovområder og liv og glade dage i sommermånederne, så ring til os for en fremvisning.

Du vil bestemt ikke fortryde det.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.