Olfert Fischers Vej 4, 5700 Svendborg

Totalrenoveret udsigtsvilla i 1. række med egen badebro

Denne ejendom er beliggende i 1. række med egen badebro på en af de populære adresser i Vindeby/Braten og med panoramaudsigt til Skt. Jørgens Kirke og Svendborg Sund.

Ejendommen er totalrenoveret fra A til Z i 2016 og fremstår fuldstændig opdateret.

Ejendommen er beliggende i gåafstand til alle hverdagens gøremål. Heriblandt 2 gode indkøbsmuligheder, både Rema1000 og Netto, læge, tandlæge, skole, børnehave, tennis- og fodboldbaner, Tåsingehallen, slagter, bager samt det hyggelige Vindeby.

Ønsker man at mærke Svendborgs hyggelige bymidte og de spændende specialforretninger, tager turen i bil kun få minutter eller man kan sejle derover. Der er hurtig og nem adgang til motorvej og Odense nås på under en halv time. Herudover får I den smukkeste natur, skov og ikke mindst vandet på tætteste hold.


Ejendommen byder dig indenfor med en lys og dejlig entre og så drejer du lige hovedet til højre og bliver med det samme budt velkommen af en fantastik udsigt til vandet via fordelergang. Denne byder på 2 dejlige badeværelser, det ene lidt større med indbygget vaskemaskine og tørretumbler i rigtig god højde. På den anden side finder du et godt soveværelse med egetræsparket med tilhørende skønt walk-in closet. Herudover er der 2 store gode funktionelle værelser. Ejendommens hjerterum er køkken/alrummet og stue, der er i åben forbindelse og hvor der er direkte udgang til den pragtfulde terrasse mod Svendborg Sund og ikke mindst haven samt sin egen badebro, hvor der er plads til 1-2 både. Hertil kommer anvendelig kælder i "boligstandard" med egen indgang og et godt, stort disponibelt rum til teenageren, hobbyrum eller andet. Herudover er der teknik-rum med nyere gasfyr m.v. og trappe til 1. sal. Ejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering med udskiftning af alle vinduer og døre til vedligeholdelsesfri materialer, ligesom der er skiftet tag og tagrender er udskiftet. Der er efterisoleret med papiruld, således der er et lavt varmeforbrug.

Indenfor er alt også blevet udskiftet og der er nu gulvvarme overalt og store lyse klinker, dejligt egetræsparketgulv, filt på vægge og lofter samt nyt genvex-system, som giver et behageligt indeklima.

Grunden er nemt anlagt med fliser og en rigtig flot terrasse i hårdt træ og med markise. Græsplænen fører ned til egen badebro og strand, så hvis du har en drøm om at stå op om morgenen og få en dukkert i Svendborg Sund, så er det nu.

Herudover er der en garage med vedligeholdelsesfri port.

Der er som bekendt ikke mange ejendomme i 1. række så tæt på alting - så her skal man ikke vente for længe.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.