Willemoesvej 4, 5700 Svendborg

Charmerende liebhavervilla i det populære Strandvejskvarter

Unikke og velbevarede detaljer, charmerende rum, flot arkitektur og smukke lysindfald kendetegner denne unikke liebhavervilla, der ligger i det yderst attraktive Strandvejskvarter. Her er du i gåafstand til centrum, skole, lægehus, indkøb og den hyggelige og børnevenlige strand.

Villaen er opført i 1913 og har kun været ejet af tre familier, der alle har passet på villaen og medvirket til, at der en skøn og sjælfuld stemning, der ligger i de bevarede detaljer med bl.a. stuk, smukt udført snedkerarbejde og de originale kittede vinduer. I får tre etager fordelt på 163 beboelseskvm, samt en god og brugbar kælder.

I bydes velkommen ved det smukke indgangsparti. Man træder indenfor og modtages i en flot hall, hvor en svungen trappe fører til førstesalen. De originale og smukt patinerede pitchpine trægulve er gennemgående i stueplan, der har en god loftshøjde. Her er hjerterummet det hyggelige Invita køkken, hvor man kan samles omkring en køkkenø. Der er god plads til flere udøvende kokke og hyggelige middage. Her spreder masseovnen varme, der kan nydes ved spisepladsen med høje vægpaneler. Der er videre udgang til en skøn veranda, hvor søjler holder den charmerende altan og giver et overdækket loungeområde. Villaens to stuer en suite er atmosfærefyldte og den smukke gamle smedejernsbrændeovn bidrager til stemningen. I glaskarnappen kan man nyde det skønne dagslys og stuerne efterlader god plads til familien.

På førstesalen venter et lyst soveværelse med eget påklæderrum og udgang til altanen, hvorfra man kan kigge ud over området og se Ærøfærgen glide forbi. Etagen rummer også to værelser og et nyere badeværelse med et separat toilet.

I kælderen er der både et godt værelse med gulvvarme, to disponible rum, et stort bryggers, et stemningsfuldt vinrum og et lyst og pænt badeværelse, også med gulvvarme.

Haven er velanlagt med mange dekorative buske og træer. Der er bærbuske, frugttræer og højbede til grøntsager. Her er gode solkroge/terrasseområder og plads til leg på græsplænen. Til villaen hører tillige tre gode udhuse med opbevaringsplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.