Halfdansvej 33, Thurø, 5700 Svendborg

Attraktiv villa med super beliggenhed. Gode materialer, masser af god plads og en spændende indretning

Attraktiv villa med et moderne og stilrent udtryk, godt beliggende på sydsiden af Thurø.

Fra villaen har man en fantastisk dejlig udsigt til det Sydfynske øhav og man har andel i bådebro og fællesareal ved vandet kun få minutters gang derfra.

Villaen er i 2010 omfattende fornyet og moderniseret, og har derved opnået et fuldt moderne niveau på interiør og stil - helt på højde med nye huse. Materialevalget og indretningen afspejler et valg af gedigne materialer og løsninger i en bedre eksklusiv standard. Indenfor mødes man af dejlige lyse stuer og værelser, der med store vinduespartier åbner sig mod vandet ud imod syd, så lysindfaldet i villaen er helt fantastisk.

Planløsningen byder på en dejlig lækker opholdsstue i åben forbindelse til køkkenet, derudover byder villaen på hele fem værelser, der alle har adgang fra villaens centrale stue som også kan bruges om fælles legeværelse, eller aktivitetsrum med bordfodbold, bordtennisbord o.l.

I forbindelse med ombygningen af villaen, har sælger valgt en løsning, som sikre en høj grad af fleksibilitet i villaens indretning. Indervægge kan flyttes og forandres ganske nemt da bærende konstruktioner er lagt ud på ydervæggene.

Villaen indeholder desuden to dejlige badeværelser med brus. Et vaskerum/baggang med masser af skabe, samt installationer til vaskemaskine og tørretumbler. I et lille separat rum finder man ejendommens tekniske installationer bl.a.centralstøvsuger, Genvex ventilationsanlæg, m.v.

Fra villaens stuer har man udgang til en stor dejlig træterrasse, som er hyggelig indrettet med solkroge og med rigelig plads til havebord og tilhørende stole.

Ved siden af villaen finder man en muret garage, der rummer en god tør plads til vinteropbevaring af båd, eller bil nummer 2 - i garagen er der desuden god opbevaringsplads til værktøj, havemøbler m.v. ligesom der i bygningen er indrettet en cykelparkering med god plads til mange cykler.

I villaens modsatte ende er opført en stor carport der sikre nem og bekvem adgang lige ind i villaen ad døren ind i baggangen.

Sælger kan være interesseret i at lade købers bolig indgå som et led i handlen.

Fra villaen har man nem og kort afstand til skole, daginstitution samt sportshal og fodboldbaner. Thurø byder i øvrigt på en masse smuk natur med badestrande, skove og selvfølgelig rigtig gode muligheder for at dyrke alle mulige aktiviteter på vandet med alt fra sejlads til kajakture m.v.

Thurø ligger kun ca. 10 min. kørsel fra Svendborg og motorvejen mod Odense nås ligeledes på ca. 10 minutters kørsel.

Kontakt os meget gerne for en helt uforpligtende fremvisning, da denne villa i højeste grad fortjener at blive besøgt og set både ude og inde. Du vil ikke blive skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.