Bygaden 14, Tullebølle, 5953 Tranekær

Ejendom som er billigere end at bo til leje!

Centralt beliggende ejendom, i Tullebølle med skøn udsigt udover marker og det skønne fugle- og dyreliv, som følger med her.

Der er kort afstand til indkøbsmuligheder både den gode bager "STÆHRS BAGERI" og Dagli'Brugsen, sportsfaciliteter og offentlig transport.

Der er cykelsti til Ørstedskolen i Rudkøbing eller man kan tage den offentlig transport stort set lige uden for døren.

Ejendommen byder indenfor med dejlig rummelig entre, med indbyggede skabe herfra videre ind i dejlig lys vinkelstue med direkte udgang til skøn terrasse. Dejligt køkken med spiseplads og den skønneste udsigt fra køkkenvasken ud over markerne.

På første sal finder man en repos og 2 gode anvendelige værelser samt brusebadeværelse. Hertil kommer en rigtig god og anvendelig kælder, der bidrager med vaskerum og 3 gode disponible rum med mange muligheder i samt ikke mindst et toilet.

Til ejendommen finder du en rummelig muret og lukket garage, hvorfra der er adgang til ejendommen via kælder således, at du kan gå tørskoet ind med dine varer. Herudover er der stort udhus med mange muligheder og værksted.

Ejendommens store have er anlagt med henblik på at den er nem at holde og med 2 gode terrasser, som har udsigt over markerne.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er udskiftet til nyere varmeveksler.

Ejendommen står tom, så der vil være mulighed for hurtig indflytning og overtagelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.