Æblevænget 8, Fredmosen, 5932 Humble

Velholdt sommerhus i naturskønt område nær dejlig badestrand

Dejligt familiesommerhus i roligt og naturskønt område. Herfra har du kort afstand til dejlig badestrand. Huset ligger på en 1200 m2 stor grund med dejlig overskuelig have, som er nem at holde.
Ejendommen har med sine store vinduespartier et dejligt lysindfald i det store køkken alrum. Her finder du også en rummelig stue, hvorfra du har adgang til sommerhusets overdækkede terrasse.
Ejendommen byder derudover på 4 soveværelser samt alkove, vaskerum og 2 badeværelser, hvoraf det ene har spabad og sauna.
Stranden i Fredmosen byder på en dejlig strand med mange muligheder for dykning, windsurfing, lystfiskeri samt en hyggelig badetur.
Inden for en kort køretur kan I spille golf, besøge de mange hyggelige gårdbutikker, leje heste i sommersæsonen eller besøge nogle af de mange historiske steder, som området er så rigt af.
I nærområdet har man i Humble en god bager og en købmand, der har et bredt sortiment.
Der er endvidere Put and Take ørredfiskeri i området. Tag på en lille køretur til Tranekær Slot, som er en af Danmarks bedst bevarede slotte, eller til Valdemars Slot ca. 30 min fra huset. Vil I til en større by, ligger Svendborg ca. 40 min kørsel fra huset.

Giv os et kald på tlf. 62208080, så vi finder et tidspunkt, hvor I kan komme ud og se herligheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.