Bregningevej 30, Tåsinge, 5700 Svendborg

Gennemrenoveret og velholdt villa med udsigt til Svendborgsund - ialt 190 etagemeter

På Bregningevej 30 i Vindeby på Tåsinge ligger denne skønne murstensvilla fra 1939, som med sin bemærkelsesværdige solgule facade og det glaserede tegltag præsenterer sig pænt på vejen. Her får I et gennemrenoveret hjem med blandt andet fire flotte stuer, kælder med bryggers og tre disponible rum samt et lækkert udendørsareal på 488 m2.

Fra både køkkenet og den veloplyste spisestue kan I gennem de store vinduespartier nyde udsigten til Svendborgsund. Gennemgående i hjemmet er de lyse murstensvægge og pæne gulve, som i stuen suppleres af en hyggelig brændeovn og en trappe til førstesalen. På førstesalen finder I endnu en stue (ej-boligareal), der åbner op for mange muligheder til for eksempel kontor, hobbyrum, værelse eller noget helt fjerde.

Det rå murstenslook går igen i kælderen, hvor badeværelset også er indrettet med flotte, grønmelerede klinker på gulvene, topmonterede håndvaske og indbygget bruseniche. I kælderen er der tre disponible rum i høj boligstandard og et bryggers.

Udendørs er der carport med garage i forlængelse og en forhave uden store krav til vedligeholdelse. Her er dog gode muligheder for at skabe et lækkert havemiljø, skulle man ønske det. I baghaven er der en lækker, hævet terrasse med udgang fra spisestuen, hvor udsigten til Svendborgsund kommer til sin fulde ret.

Villaen ligger i et populært og familievenligt område i Vindeby, hvor der blot er 300 meter til skov, skøn natur og en hyggelig lystbådehavn samt en dertilhørende lille badestrand. Derudover er både den attraktive Tåsingeskole, institutioner, indkøbsmuligheder og den lokale slagter i gå- og cykelafstand, ligesom der er gode offentlige transportmuligheder blot få hundrede meter fra hjemmet. Er I en sportsfamilie, så ligger blandt andet den lokale tennis- og padelklub, idrætshal, boldbaner og svømmehal lige om hjørnet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.