Troense Strandvej 6, Troense, 5700 Svendborg

Usammenlignelig liebhavervilla med stemningsfuld strandparcel

Usammenlignelig liebhavervilla med stemningsfuld strandparcel Med en central beliggenhed i Troense med havet og den fantastiske natur med skovområder, bakker, kystlandskaber, smukke badestrande og med det historiske Valdemar Slot i nærområdet, ligger denne enestående villa. I det nære trygge miljø møder man gode naboer og legende børn på de stille veje, der summer af liv, og hvor man kan handle ind hos købmanden.

Denne unikke ejendom består af både en arkitektonisk spændende bolig, hvor gammelt og nyt mødes i en smagfuld harmoni, en smuk og nærmest eventyrlig have og ikke mindst en læfyldt og solrig strandparcel med egen strand, hvor man kan få sand mellem tæerne og søge ly i det hyggelige orangeri.

Her slår bølgerne ind over kysten, mens solens stråler knitrer i havet. Når man træder inden for i villaen omfavnes man af en ro og skuldrene sænker sig ned på plads.

Over alt gennemstrømmes de venlige og lyse rum af det fantastiske dagslys, der finder vej ind gennem de mange vinduer.

Hjerterummene er det store køkken-alrum og den rummelige vinkelstue med brændeovn. Her er plads til at man kan samles til madlavning, måltider og sofahygge. Stueplan rummer ligeledes en værelsesafdeling med soveværelse og badeværelse.

Der er flere udgange til hyggelige udsigtsterrasser til flere sider, og her kan solen fanges dagen lang.

Førstesalen er lys og imødekommende. Her træder man op i et rum med 2 kviste med udsigt ud over havnen og havet. I hver side mod øst og vest er der værelser med altaner, hvor man kan nyde morgen- og aftensol, mens man underholdes af livet på vandet. Etagen rummer endvidere et flot badeværelse og walk-in closet. Uderummet byder på adskillige rumoplevelser og herligheder, der ændrer sig i takt med årstidernes skiften. Her er skabt en skøn alsidig oase med lune kroge, varierende rum, botaniske overraskelser og her vil I opleve et rigt fugle- og dyreliv på nært hold. I haven finder man tillige et orangeri samt et værksted.

Villaen er opført i 1877 og har i 1920 og 2003 gennemgået omfattende ombygninger, fornyelser og forbedringer.

Til villaen hører en dobbelt garage med brændeskur og en glaskarnap, hvor man kan nyde solen og omgivelserne. En helt igennem fantastisk villa med en central beliggenhed med nær kontakt til byens og havnens liv. Sublim beliggenhed til den kræsne køber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.