Tvedvej 9, 5700 Svendborg

Udsigt til både by, skov, havn og Christiansmøllen.

Højt i landskabet finder man denne charmerende ejendom. Her har du fra husets 1. sal udsigt over hele Svendborg by, Svendborgsundbroen og havnen. Ejendommen er beliggende tæt på Svendborgs hyggelige bymidte. Derudover har du kort afstand til flere forskellige skoler, pasningsmuligheder og indkøb.

Ejendommen byder indenfor med entre med opgang til 1. sal og garderobe samt indgang til stue og køkken, hvor stuen er en stor vinkel- og opholdsstue med brændeovn, hvor der er plads til både stort spisebord og tv-stue. Derudover er der en stue, som er tillagt og nemt kan reetableres til værelse igen eller til et stort køkkenalrum. Et pænt kvikkøkken med masser af skabe. Badeværelse med brus og gulvvarme samt nydeligt hvidt badearrangement og nyere toilet.
Fra køkken er der direkte udgang til udestue, som er at nyde stort set hele året. Dette er boligens hjerterum. Her er drukket mange gode kopper kaffe med kage til i tidens løb.

Endvidere er der bryggers og baggang samt et værksted til manden med opgang til loft, hvor der kan henlægges mange spændende ting og sager.
Fra haven har du udsigt til et af Svendborgs vartegn, Christiansmøllen, som lyser op efter mørkets frembrud. Haven er i øvrigt udlagt med græsplæne og skønne blomsterbede, frugttræer og buske samt fliseterrasse.

1. sal indeholder stor repos med gæstetoilet og 4 værelser, hvoraf det ene værelse er gennemgående. Der er "mæglerkik" til vandet fra det store soveværelse.

Den 158 m2 store villa indeholder en vaskekælder på 9 m2, med håndvask samt vaskemaskine og tørretumbler.

Værd at nævne er også at ejendommen har været i familiens eje siden 1918. Der er egen parkering, i form af carport og mulighed for parkering af flere biler.


Ønsker du at se denne skønne villa, kan du kontakte os på 6220 8080 eller mail: info@sdbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.