Tommerupvej 79, 5492 Vissenbjerg

"Dine, mine og vores - her er plads til alle"

Vi mødes i køkkenet, som er husets hjerte. Vi hygger med madlavning, mens børnene enten kan løbe til og fra legerummet eller flade ud ved brændeovnen - begge har åben forbindelse til køkkenet. I stueplan finder du blandt andet også et charmerende badeværelse med god skabsplads og muret bruseniche.

Når I skal ovenpå, finder I trappen i brændeovnsstuen. Her er mange rum med sjove detaljer (bl.a. hems) i forskellige størrelser, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for udnyttelsen. Der er f.eks. et rum klar til det ekstra badeværelse til teenagerne, men det kunne også være, I havde mere brug for et walk in closet.

I forlader huset via den rummelige ydergang. Her kan alle i familien få eget skab, og der vil stadigvæk være plads til soveposerne.

"I kælderen kan I både vaske tøj og pensler samt nedfryse og hengemme alt det, I ikke lige bruger til daglig".

I den lukkede have kan I dyrke grønt i højbede, klatre i Filippa træet eller læse en historie i hængekøjen, mens I nyder en drue fra eget drivhus.

Den gamle garage er en ideel ramme for værkstedsaktiviteter. Her er altså masser af muligheder.

Huset ligger på landet, i kuperet terræn men alligevel centralt og midt i verdens vrimmel.

Til venstre har I få minutter til motorvej, som ikke generer i bakkelandskabet.

Drejer I til højre kommer I til den hyggelige Tommerup Stationsby med mangfoldigt butiksliv, rigt foreningsliv heriblandt svømmehal og med alternative pasningsmuligheder.

Fra stationen når I Odense C på 10 minutter. Hvis I vælger Vissenbjerg Skole, går skolebussen lige til døren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.